Bouw Alles over bouw, bouwadvies en de  bouwsector

Bouw

Alles over bouw, bouwadvies en de bouwsector

 

Bouw utiliteitsbouw

Bouw utiliteitsbouw
Bouw utiliteitsbouw
Bouwbedrijven in de utiliteitsbouw, utiliteitsbouw is alles wat niet onder woningbouw valt, zoals kantoorgebouwen, bedrijfshallen, schoolgebouwen.
Bouwbedrijf Nieuwenhuis
Nieuwenhuis Bouwbedrijf BV opereert in heel Nederland met projecten die voornamelijk gericht zijn op de nieuwbouw van bedrijfshuisvesting in diverse marktsectoren.

Geleuken bouw
Geleuken Specialist in ondergrondse infrastructuur. Realisatie revisering en onderhoud van kanalen in de grond als riolering kabels en leidingen.

Geveke bouw
Geveke Bouw b.v. is een volle dochter van de Koop Groep. Binnen de divisie Burgerlijke en Utiliteitsbouw van de Koop Groep nemen onze veelzijdigheid en ervaring een belangrijke plaats in. De uitvoerende werkzaamheden van Geveke zijn regionaal verspreid over vier vestigingen: Eelde, Delfzijl, Groningen en Heerenveen. Het hoofdkantoor is eveneens gevestigd te Eelde, alwaar de directie en de stafdiensten zijn gehuisvest.

Slokker bouw
Al ruim 75 jaar stabiele groei Sinds de oprichting in 1935 is het familiebedrijf uitgegroeid tot een nationaal n internationaal gewaardeerde partner in de onroerend goed sector: de Slokker Groep. Een modern concern, dat zijn sporen op het gebied van ontwikkelen, bouwen en beheren van woningen, winkels en kantoren ruimschoots heeft verdiend en inmiddels meer dan 75.000 woningen en 2.500.000 m bedrijfsmatig onroerend goed realiseerde.

Strukton bouw
Strukton biedt totaalconcepten op het gebied van infrastructuur en accommodatie. Het zwaartepunt ligt op mobiliteit, knooppunten en doorgaande exploitatie.

Bouw gesponsorde advertentie