Bouw Alles over bouw, bouwadvies en de  bouwsector

Bouw

Alles over bouw, bouwadvies en de bouwsector

 

Bouw en architectuur

Bouw en architectuur
Bouw en architectuur
Nederlandse architecten buros
Artec architecten
Ed Euser (afgestudeerd aan de T.U. Delft in 1979). Werkt sinds 1985 als zelfstandig architect. Het bureau is werkzaam op een breed terrein van de architectuur en stedenbouw. Er is ontworpen voor: woningen, kantoren, gezondheidszorg, bedrijven en horeca. De kracht ligt in het “onderzoekend” ontwerpen ; zoeken naar de beste oplossing in samenspraak met de opdrachtgever Duurzaamheid maakt deel uit van het ontwerpen. Niet alleen in het ontwerp maar ook in de keuze van materialen en systemen. De kennis daarvan is groot. Het 1e CO2 vrije bedrijfspand van TNT in Nederland is daar een voorbeeld van.

Boxxis archtecten
BOXXIS Architecten is een jong architectenburo dat is opgericht in 2002 door Wijnand Thomassen. Het bureau is nationaal en internationaal betrokken bij woningbouw, utiliteitsbouw, landschap en stedenbouw.

CMI vloerafwerking
Schakel voor hoogwaardige wand- en vloerafwerking CMI in! Bekijk ons portfolio op de website.

Cursussen Architecten
Het platform biedt opleidingen voor iedereen die zich bezig houdt met het ontwerpen van de gebouwde omgeving: architecten, ingenieurs en ontwerpers. Platform MOOI zet zich in voor professionalisering van dit ontwerpproces. Ze richten nadrukkelijk op alle professionals in dit proces, met elk zijn eigen specialisme: architectuur, techniek, regelgeving etc.

Kodde architecten
Kodde Architecten uit Amsterdam heeft zich de afgelopen jaren bewezen met enige spraakmakende projecten op het gebied van interieur & restauratie. Inmiddels heeft het werkterrein van Kodde Architecten zich uitgebreid en bestaat de helft van de opdrachten uit nieuwbouw.

Leferink architecten
We vinden dat een goed ontwerp tot stand komt en zal groeien door discussie tussen alle betrokkenen. Wij als architect zijn de verantwoordelijke voor de realisatie van het daaruit voortkomende architectonisch concept. In het concept zijn verwerkt de locatie, het programma van eisen en het budget. Een goed ontwerp moet esthetische kwaliteit hebben, voldoen aan de bovenstaande gegevens, maar moet bovenal bruikbaar en behaaglijk zijn voor de gebruikers. Ing. Hans Leferink, architect

Bouw gesponsorde advertentie